fbpx

Nordens bästa strand!

2019 utsågs Tofta till nordens bästa strand, se filmen för att förstå varför!

Gör som tusentals andra och boka din upplevelse till det bästa som Norden har att uppbringa.

Välkommen till Tofta!

Tofta Strand har i decennier lockat besökare från hela Sverige & världen att sola, bada & bo i en fantastisk miljö. Så sent som 2019 rankades Tofta Strand som Nordens bästa strand av Expressens Allt om resor!

Förutom stor boendevariation finns ett flertal restauranger med varierande koncept & Gotlands bästa After-beach. Det finns gott om aktiviteter för den aktive, välj mellan Padel-tennis, yoga, SUP, simskola & ledaredda träningsformer.

Adderar man sedan på pool-häng & shopping blir Tofta till den kompletta destinationen för såväl dagsbesökaren som veckobesökaren.

Vi finns på Tofta

Här har vi samlat alla verksamheter på Tofta och även gjort det enkelt för dig att boka.
Se bilderna och låt dig inspireras.
Boka sedan det boende och de aktiviteter som passar dig bäst.

Centralt belägen på Tofta strand med fantastisk havsutsikt hittar vi detta klassiska After beach-ställe.

Förutom nöjen & oförglömliga minnen presenterar man även en tilltalande meny dag som kväll.

På södra delen av Tofta strand hittar vi fantastiska Surflogiet. Med en bredd av kurser inom olika vattens-sporter, logi & mat har denna skönhet blivit en självklar destination för skönt umgänge!

Sedan starten för två år sen har strandbaren blivit ett omåttligt populärt häng för alla som längtar efter skön atmosfär med dryck & mat.

Strandbaren ligger mitt på stranden och har skapat en kontinental känsla med flera evenemang.

Den italienska kvarterskrogen som ligger direkt vid ankomsten till stranden levererar förstklassiga pizzor och italienska maträtter kombinerat med goda drycker!

Ovanför lagunen i Gnisvärd ligger Strandbacka och Lilo Surfcafe. Här hittar ni stugor för sommarens semester och ett surfcafe med mat, dryck och aktiviteter för såväl stora som små.

Tofta Strand har i decennier lockat besökare från hela Sverige & världen att sola, bada & bo i en fantastisk miljö. Tofta Camping erbjuder flera boendealternativ som havsnära stugor & husvagnscamping på stranden.

Beläget strax norr om Gnisvärds pittoreska fiskeläge hittar ni Restaurang Broman&Son. Har kan man avnjuta såväl lunch som middag. Mat lagad med kärlek och med stort fokus på gotländska råvaror.

Toftagården erbjuder boende i hotell, lägenheter, stugor samt bed & breakfast. Och vill du unna dig en restaurangmåltid så lockar hotellet med de finaste gotländska läckerheter. Här finns också flera konferenslokaler av varierande storlek.
Ett spelpass är en timme och i priset ingår hyra av rack samt tillgång till begagnade bollar (nya bollar finns att köpa i receptionen).

En timme kostar 395:-

Vi tar er till Tofta

Destination Gotland

Flyg BRA

Följ oss på sociala medier

Bilder från våra besökare

#toftagotland på Instagram

Evenemang

[tribe_events]